Vakantiehuis
Omgeving
Wandelen en vissen
In de winter
In de zomer
Bereikbaarheid
Beschikbaar/prijzen
Foto's
Gastenboek
Boek nu!

Bereikbaarheid

Er zijn verschillende manieren om de vakantiewoning in Bispgarden te bereiken. Het meest voor de hand liggend zijn vervoer per auto of vliegtuig.

Met het vliegtuig

Bispgarden op zeer voordelige en snelle wijze te bereiken met verschillende (lowcost-) vliegmaatschappijen. Zo vliegt Ryanair op de ten zuiden van Stockholm gelegen luchthaven Skavsta, waarna de reis per huurauto of bus/trein voortgezet kan worden. Ryanair biedt vluchten aan vanaf de luchthavens Eindhoven, Bremen en Weeze (bij Nijmegen) en Charleroi. Vliegretourtickets kosten doorgaan tussen de 50 en 100 euro per persoon. In een tijdsbestek van 11 uur bent u van deur tot deur! Voor meer info zie www.ryanair.com

Een andere voordelige optie is vliegen vanaf Amsterdam met Norwegian Air op luchthaven Arlanda ten Noorden van Stockholm. Deze luchthaven is 150 kilometer dichter bij het vakantiehuis gelegen dan luchthaven Skavsta. Retourtickets bij Norwegian Air kosten meestal tussen de 80 en 150 euro. Voor meer info zie www.norwegian.com 

Uiteraard kan er ook gewoon met andere maatschappijen vanaf Schiphol op Zweden worden gevlogen. Zo vliegt KLM op het Noorse Trondheim, dat goede verbinding biedt met het Zweedse Bispgarden. Ook het Zweedse SAS verzorgt vluchten vanaf Amsterdam op luchthaven Stockholm Arlanda. Vanaf hier kan ook een binnenlandse vlucht worden genomen op Sundsvall of Ostersund, beide op korte afstand van de vakantiewoning.

's Winters worden huurauto's in Zweden standaard met spijkerbanden geleverd, wat veilig is en veel grip geeft op de ijzige Zweedse wegen.

We helpen u graag met het boeken van uw vlucht of huurauto!

 

Met de auto  

Uiteraard is onze vakantiewoning ook uitstekend bereikbaar met uw eigen auto. Rekent u vanaf Utrecht op een autorit van ongeveer 17 uur over de rustige Zweedse snelwegen, waar files nog een vreemd begrip zijn. De snelste route is die via Puttgarden en Malmo. U rijdt eerst naar naar het Duitse Puttgarden. Daar neemt u het pont (40 minuten) naar het Deense Rodby. Vervolgens rijdt u richting Kopenhagen, waar de Oresundbrug wordt genomen naar Malmo. In Zweden volgt u vervolgens de E4 via Jonkoping en Stockholm naar Sundsvall. Daar neemt u de prachtige, toeristische route '86', die u in een uurtje voor de deur van de vakantiewoning in Bispgarden aflevert.

Er zijn nog veel meer routes die naar Bispgarden leiden. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld de korte route door de Zweedse binnenlanden (totaalafstand 1325 kilometer) of de route via het veer in het Deense Fredrikshavn, die afmeert in Goteborg. Een leuk alternatief is ook de route langs de Noorse kust, gecombineerd met een overnachting onderweg. En een aanrader is ook zeker de route inclusief overnachting op het cruiseschip dat u van Kiel in Duitsland naar Oslo brengt. Zie voor meer informatie www.colorlineferries.nl

De eerst beschreven route is echter het snelst en goed in een dag te bereizen, hoewel een combinatie met een overnachting in het mooie Stockholm of Kopenhagen ook een aanrader is.

 

 

 

Vakantiehuis Zweden  | info@vakantiehuisinmiddenzweden.nl
Top